Boottransport

Boottransport in binnen- en buitenland

Wat een vrijheid, zo’n eigen boot of sloep! Lekker in de zomer eropuit en een tochtje maken over de Amstel, Vecht of plaatselijke meren. Misschien neemt u de boot zelfs wel mee op vakantie. Maar hoe krijgt u het vaartuig in Italië, Frankrijk of Griekenland? De oplossing: boottransport door MarThijs Services. Dit vervoersbedrijf brengt uw boot of sloep met de grootste zorg naar iedere gewenste bestemming in Nederland of Europa.

Bekijk alle vervoersdiensten

Wanneer is boottransport nodig?

Boottransport komt van pas als u de boot wilt meenemen op vakantie, bijvoorbeeld omdat u langs de kust van Italië gaat varen of vrienden opzoekt in Frankrijk. Maar het verplaatsen of vervoeren van uw sloep kan ook om andere redenen nodig zijn. In het najaar brengt u de boot bijvoorbeeld naar de winterstalling, om deze in het voorjaar daar weer weg te halen. Of u heeft transport nodig omdat u een nieuw vaartuig heeft gekocht of uw boot juist gaat verkopen. In alle gevallen biedt boottransport uitkomst.

Met de boot naar het Gardameer? Maak gebruik van boottransport door MarThijs Services

De trailers van MarThijs Services

MarThijs Services kan u op verschillende manieren van dienst zijn bij boottransport. Hij heeft twee boottrailers in bezit:

  • Boottrailer met enkele as voor boten met een maximale lengte van 7 meter en gewicht tot 1.200 kilo.
  • Boottrailer met tandem-as voor boten met een maximale lengte van 10 meter en gewicht tot 2.700 kilo.

Heeft u een boot of sloep op een eigen trailer staan, en wilt u deze ergens naartoe laten brengen? Ook dat kan MarThijs Services voor u doen. De trailer wordt aan de pick-up gekoppeld en met de grootste zorg naar de plaats van bestemming gereden. Ideaal voor als u niet in bezit bent van het juiste rijbewijs.

Uw boot te water laten?

De trailers van MarThijs Services kunnen niet alleen voor boottransport worden ingezet. Ook bij het te water laten van uw boot door middel van een trailerhelling of het uit het water halen van uw sloep, is MarThijs Services u van dienst. Voor deze werkzaamheden zijn diverse vaardigheden van belang. Zo moet u bijvoorbeeld kunnen inschatten hoe steil de helling is, of deze lang genoeg is om de wielen te kunnen dragen en u dient rekening te houden met omstanders. Daarom kan het prettig zijn om dit door een professional te laten doen.

Bootttransport door MarThijs Services

Boottransport voor iedereen toegankelijk maken, dat is de missie van MarThijs Services. Met zijn achtergrond als chauffeur en berger bij een dochteronderneming van de ANWB heeft hij veel ervaring in de transportsector. Ook heeft hij alle benodigde rijbewijzen gehaald om met aanhangers te kunnen werken. Naast boottransport biedt hij ook vrachtvervoer en transport van kwetsbare goederen aan.

Neem contact op