Learning Management Systeem

Een Learning Management Systeem is een systeem waarin je alles omtrent het organiseren van leren en opleiden van je personeel kunt bijhouden. Vaak worden dit soort zaken aangestuurd vanuit het bedrijf. Toch zien steeds meer bedrijven het belang van een externe partner. Bloomville is zo’n partner. Al jarenlang zijn zij toonaangevende partner op onder andere het gebied van Learning Management Systemen.

De voordelen van een Learning Management Systeem

Een van de grootste voordelen van een Learning Management Systeem, is dat het bedrijf zich weer bezig kan houden met de core business, in plaats van met het organiseren van leren en opleiden. Met een opleidingsbudget en de vrijheid van werknemers, zijn de eisen van het personeel hoger. Supergoed, want op die manier is jouw personeel zo hoog mogelijk opgeleid. Maar aan de andere kant brengt het ook de nodige rompslomp met zich mee. Andere voordelen van een Learning Management Systeem:

  • Een centraal systeem, waarin alles rondom opleidingen, cursussen en het leren van personeel wordt bijgehouden.
  • De zelfstandigheid van het personeel wordt gestimuleerd, mede doordat ze zelf alles kun regelen en inboeken in het systeem.
  • Toch hou jij de touwtjes in handen! Met een druk op de knop draai je een rapportage uit over de opleidingen van je personeel, de kosten en nog veel meer.
  • Eenvoudige te implementeren, bedienen en aan te passen naar de look & feel van het bedrijf.

Over Bloomville

Bij Bloomville houden ze zich bezig met de hele keten van Learning Outsourcing. Ze bieden kant-en-klaar oplossingen voor administratieve rompslomp rondom het organiseren van leren en opleiden. Al jarenlange zijn ze toonaangevende partner op het gebied van learning en werken ze voor grote bedrijven. Denk aan: ABN AMRO, Vitens en KPN. Benieuwd wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ze op te nemen.