Paardentaxi

Op zoek naar een paardentaxi? Denk dan eens aan de Paardentaxi van Marthijs Services. Je paard vervoeren kan nogal een ingewikkelde bedoeling zijn. Professionele hulp hierbij is dan ook een goede optie. Dankzij de jarenlange ervaring van Marthijs Services is jouw paard in goede handen.

Verschillende redenen voor paardentaxi

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je paard vervoerd moet worden. Een wedstrijd? Een bezoekje aan de dierenarts? Jaarlijkse prikken? Of misschien wel een verhuizing? Wat de reden ook is: Marthijs Services helpt je graag. Dankzij zijn jarenlange ervaring kun je erop vertrouwen dat je paard in goede handen is, niet alleen qua vervoer maar ook qua zorg voor het paard.

Over Marthijs Services

Jarenlang was Marthijs Services internationaal vrachtwagenchauffeur. Inmiddels heeft hij een eenmanszaak als zzp’er en vervoert hij zowel binnen als buiten Nederland. Uiteraard is hij gecertificeerd en in het bezit van alle juiste papieren voor het vervoeren van onder andere paarden. Naast een paardentaxi, kun je bij hem ook terecht voor autotransport, caravantransport of boottransport.

Dat een paard vervoeren anders is dan een auto, daar weet Marthijs Services alles van. Wat moet je onderweg doen als er iets gebeurt met het paard? Hoe reageer je? Marthijs Services weet er alles van. Van te voren maak je duidelijke afspraken met Marthijs Services over de afgesproken tijd, plaats en plek. Bij eventuele vragen of misverstanden is hij altijd bereikbaar via telefoon of e-mail. Neem vrijblijvend contact met hem op.